Let's work together!​​​​​​​+32 479 38 42 46
jielt"@"stuf.be
Belgium, 9000 Gent​​​​​​​
S u b m i t
Great, i'll definitely get back to you!
Jielt Gregoire (°1990, Belgium) is a contemporary designer who mainly creates furniture and interior designs.

With a subtle minimalistic approach, he creates concepts in which a fascination with legibility and the clarity of content can be found.
By focusing on materials and techniques, his works are notable for their finish and tactile nature. Good design should always refer to the customers needs and reflects the brand identity to create emotional connections.
These meticulously grown designs and approach resound with his persistence and personality. 

Jielt Gregoire currently lives and works in Ghent.
Als ontwerper vind ik het interessant om te werken vanuit verschillende invalshoeken. Een ontwerpproces kan vertrekken vanuit materiaalonderzoek, de noden van de eindgebruiker, maar kan evengoed conceptueel starten. Hierbij blik ik bijvoorbeeld met veel plezier terug op mijn periode bij de Nederlands kunstenaar Ted Noten. Daar ontwierp ik onder meer conceptuele juwelen in het kader van een tentoonstelling in het Boijmans Van Beuningen museum te Rotterdam. Bij de firma Haelvoet deed ik onderzoek en ontwikkeling van zorgmeubilair. Hierin was de gebruiker dan weer het uitgangspunt. Wat voor mij belangrijk is als ontwerper, is een aandachtige en open blik. Een goed ontwerp is een evenwichtige samenstelling tussen esthetiek, duurzaamheid, de essentie en leesbaarheid.
Back to Top